Carlspall
Image default
Bedrijven

Een handlier nodig?

Bent u op zoek naar een degelijke handlier? Kijk dan eens op de website van hijswinkel. Wij hebben diverse goede lieren in ons assortiment, waaronder handlieren, treklieren en elektrische lieren. 

Het gebruik van een handlier

Een handlier is in het bijzonder geschikt voor het hijsen van niet al te zware lasten. Bij handlieren heeft u de keuze uit geremde en ongeremde handlieren. Een geremde versie beschikt, zoals de naam doet vermoeden, over een rem. Er wordt hierbij tegendruk gegeven waardoor bij het loslaten van de slinger het object wat u aan het hijsen bent, niet direct afrolt. Bij de ongeremde handlier moet u zelf een vergrendeling gebruiken om ongewenst afrollen te voorkomen. Handlieren worden ook vaak gebruikt om een boot veilig in en uit het water te halen, al hebben wij hier ook speciale bootlieren voor in on assortiment. 

De lieren van de Hijswinkel

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte lier, is het verstandig om bij ons in het assortiment te kijken. Wij hebben lieren die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn dan ook niet voor niets dé specialist in hef- en hijsmiddelen en een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u gebruik maakt veilige en betrouwbare lieren. Als Erkend Keurbedrijf zijn wij ook in de mogelijkheid om uw eigen lieren te inspecteren en keuren. Zo weet u zeker dat ze in topconditie blijven. Wij raden dan ook aan om uw eigen hijsmiddelen minstens een keer per jaar te laten keuren om zo veilig mogelijk te blijven werken. Wilt u meer weten over het veilig werken met een lier? Kijk dan ook eens op onze website, hier staan de veiligheidsrichtlijnen uitgebreid beschreven. 

Bestellen

Heeft u gevonden wat u zocht op onze website? Bestel dan gemakkelijk en snel. Wanneer u bij ons koopt, profiteert u van lage prijzen en snelle levertijden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod met topmerken, zoals bijvoorbeeld Eller. Dus bent u op zoek naar een lier van een topmerk die voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving voor een lage prijs? Dan moet u bij de Hijswinkel zijn!