Carlspall
Image default
Woning en Tuin

Hittebestendige kit aanschaffen van CTN

Bij Technischeprodukten.nl kunt u de hittebestendige kit van CTN aanschaffen. Deze siliconenkit is ideaal voor het afkitten van oppervlakken die erg heet kunnen worden. Deze soort is namelijk bestendig tot een hitte van 300 graden. Daarom kunt u deze siliconenkit onder andere gebruiken voor bijvoorbeeld het afkitten van uw oven, kachel of fornuis. Hierbij krijgt u ook meteen de keus of u graag de oppervlakte wilt afkitten in een transparante of zwarte kleur. Ook is het product zeer flexibel zodat het bij diverse temperaturen toch kan blijven meebewegen. Om het u zo gemakkelijk mogen te maken, leveren wij bij de siliconenkit van HTN ook direct een zogenaamde Pressure pack met een nozzle. Zo hoeft u niet ook nog extra een kitpistool aan te schaffen. Naast het product van CTN, hebben wij ook nog de zogenaamde Fire Sealant bij technischeprodukten.nl. Deze kachelkit is, zoals de naam al zegt, speciaal voor kachels. De Fire Sealant is geschikt voor het aanbrengen op oppervlaktes tot 1200 graden. U kunt dit product dus gebruiken als u een naad van een kachel, openhaard of ovens wilt afkitten. Voor het gehele assortiment aan hittebestendige siliconenkitten, kunt u kijken bij de producten op onze website

Het afwerken van hittebestendige kit

Het afwerken van hittebestendige kit hoeft niet moeilijk te zijn als u goed de stappen volgt. Het is ten eerste erg belangrijk om de ondergrond voor te bereiden. Dit kunt u doen door de oppervlakte te ontvetten. Dit is belangrijk zodat de siliconen- of kachelkit goed kan hechten met de ondergrond. Vervolgens brengt u een primer aan, afhankelijk van de ondergrond waarmee u werkt. Vervolgens brengt u het product aan op de oppergrond. Het is hierbij belangrijk dat u de voeg goed afstrijkt met een afstrijkmiddel in combinatie met een finisher. Dit zorgt voor een perfecte afwerking en voorkomt schimmelvorming omdat u met het afstrijkmiddel u voorkomt dat de kit poreus wordt gemaakt. 

Technischeprodukten.nl

Op Technischeprodukten.nl vindt u vele producten en toepassingen, van boren tot sprays en gereedschap. Ook vindt u diverse informatie over hoe u de producten het beste kunt gebruiken onder ‘technische vragen’ of ‘veelgestelde vragen’.

Gerelateerde artikelen

Welke kledingkast past mooi in jouw slaapkamer?

Wat is een luchtkoeler?

De beste manier om jaloezie├źn schoon te maken