Carlspall
Image default
Bedrijven

Geef je instagram volgers een boost!

Droom jij al een tijdje van het leven van een influencer? Wil jij net zoals Anna Nooshin een zorgeloos leven leiden zonder school of werkdruk? Dan is het van belang om je Instagram een boost geven door het posten van unieke en interessante content. In deze blog geven we je hier enkele tips over hoe je dit het beste kunt aanpakken. We geven je ook aan wat je beter niet kan doen!

Start met een doel

Begin met een klein doel op te zetten en werk hier naar toe. Dat betekent dus dat je doel reëel moet zijn en niet onmogelijk te behalen zijn . Voorbeeld: je hebt op dit moment 1000 volgers en wil dit voor het einde van het jaar naar 2000 volgers halen. Dit is een reëel doel wat je met inzet en creativiteit kan behalen. Je bent dan nog lang geen influencer maar daar gaat het niet direct om. Het gaat er om dat je groeit en met dit doel doe je dat.

Bedenk je soort content

Instagram Reels heeft het mogelijk gemaakt dat iedereen bekend kan worden. Veel reels wat worden gemaakt bestaan uit simpele korte filmpjes met weinig to geen uitleg. De aantrekkelijkheid van deze filmpjes ligt op de humor van de persoon die dit maakt. Probeer hierin creatief te zijn en kijk naar onderwerpen waar mensen veel over praten. De eerste paar keren zal je misschien niet viral gaan , maar door blijven te proberen en je eigen creatieve draai eraan te geven kun je dit wel behalen.

Geef je Instagram een boost

Wat heeft ieder groot Instagram account met elkaar gemeen? Juist ja , enorm veel volgers. De volgers zorgen ervoor dat jij wordt opgemerkt en daardoor meer publiciteit krijgt. Waar echter nooit over wordt gesproken is hoe deze accounts hun volgers hebben gekregen. Was dit via organisch verkeer zonder hulp van bots? Zeer zeker niet. Zelfs de grootste Instagram accounts hebben ooit gebruik gemaakt van de feature Instagram volgers kopen. Instagram volgers kopen is dus niks om je voor te schamen.