Carlspall
Image default
Auto's en Motoren

Wilt u een nieuwe of tweedehands auto? Beide opties zijn mogelijk bij dit autobedrijf in Lopik!

Bij de aanschaf van een auto heeft u altijd de keuze tussen een nieuwe en een tweedehandse auto. Beide hebben hun voor- en nadelen. Een nieuwe auto bezit nog geen enkel krasje en kan – als het goed is – jaren mee, maar daar zit ook een prijskaartje aan. Een tweedehands auto, daarentegen, heeft al wat kilometers achter de rug en zal wellicht enkele beschadigingen bevatten. Wel rijdt een tweedehands auto nog prima en – ook niet onbelangrijk – is deze een stuk goedkoper dan een nieuwe auto.

Waar koopt u de auto’s?

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of een tweedehands auto, beide zijn te koop bij Autohuis Benschop, een autobedrijf in Lopik. Dit bedrijf biedt zowel personen- als bedrijfsauto’s van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Škoda. Alle auto’s zijn van uitstekende kwaliteit, ook de tweedehands auto’s. Deze zijn namelijk relatief jong en hebben een lage stand op de kilometerteller, waardoor deze in feite zo goed als nieuw zijn.

Bijna 40 jaar ervaring

Het autobedrijf in Lopik is in 1983 opgericht en heeft dus al bijna 40 jaar ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in de Volkswagen, maar biedt – zoals al vermeld – ook auto’s van andere merken. In die bijna 40 jaar is het bedrijf enorm gegroeid. Niet alleen biedt het bedrijf nieuwe en tweedehands personen- en bedrijfsauto’s, maar ook voert het autobedrijf in Lopik onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast kunt u er terecht voor reparaties en het vervangen van onderdelen.

Maak kennis met de efficiënte werkwijze

Wie gebruikmaakt van de diensten van het autobedrijf in Lopik, profiteert van een uitmuntende service. Niet alleen de prijs en kwaliteit zijn goed, maar ook de werkwijze van de medewerkers. U wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen en er wordt echt de tijd voor u genomen. Ook met vragen kunt u altijd bij het bedrijf terecht, simpelweg door naar het bedrijf te bellen of door een mailtje te sturen. Alles om u tevreden te houden.