Carlspall
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie helpt jou aan je auto theoriecertificaat

Heb jij al heel wat uurtjes autorijlessen gehad en sta je op het punt om af te mogen rijden? Moet je alleen voor die tijd nog even snel je theoriecertificaat halen en heb je daar dus wel een beetje haast mee? En heb je het dikke theorieboek wel al bekeken maar zie je het totaal niet zitten om daar zelf mee aan de slag te gaan, omdat het je dan vrij veel tijd gaat kosten? Je kan stoppen met je hierover zorgen te maken, wij van 123-theorie staan voor je klaar! Samen met ons haal je in 1 dag het theorie examen. Wat je hiervoor moet doen? Je aanmelden voor de eendaagse auto theoriecursus van 123-theorie!

Met gemak je theorie examen halen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. Wij krijgen het echt voor elkaar om jou binnen 1 dag zo goed klaargestoomd te hebben dat je met gemak het CBR theorie examen kunt halen.

Wij stomen jou klaar middels onze unieke en vooral steengoede dagcursus. Een uiterst bekwame en professionele docent leert je deze dag alles over de auto theorie. Precies die theorie die je moet weten voor het officiële examen. Door het geven van ezelsbruggetjes, trucjes en de handigste tips zorgt de docent ervoor dat je ook de moeilijke theorie makkelijk kunt onthouden.

Ook is onze theorieles voor iedereen goed te volgen. Jong, oud, dyslectisch, last van faalangst of concentratieproblemen, het maakt allemaal niet uit. De docent heeft jarenlange ervaring en weet met de persoonlijke aanpak iedereen de theorie aan te leren. Daarnaast is het bewezen dat leren samen met anderen veel effectiever is dan leren in je eentje. Je hebt steun aan elkaar en leert van elkaar. Iedereen zit er met hetzelfde doel wat zorgt voor een goede groepsdynamiek.

Op welke locatie kom jij onze cursus volgen?

Nog een groot voordeel van onze dagcursus: wij zijn op diverse locaties door het land te vinden! Zoek jij een theoriecursus in Groningen? Die hebben we! Of een theoriecursus in Rotterdam? Hebben we! Misschien een theoriecursus in Eindhoven? Ja hoor, hebben we ook! Kijk op onze website voor alle locaties, je kan dan ook meteen een geschikte datum zoeken en je inschrijven.

https://www.123-theorie.nl/