Carlspall
Image default
Dienstverlening

Ervaar het vakmanschap van deze borduurstudio in regio Utrecht

Uw eigen ontwerp of logo borduurt deze borduurstudio in de provincie Utrecht op allerlei soorten kledingitems van textiel. Vertel uw wensen en ontdek de mogelijkheden bij Doets Borduurstudio in Bilthoven. Laat u verbluffen door het resultaat van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de kosten? Speciaal voor u maakt deze borduurspecialist een vrijblijvende offerte, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Met geborduurde kleding of accessoires geeft u een uniek cadeau

Uw eigen ontwerp of logo laat u professioneel borduren op een textielitem naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts en truien, maar ook bodywarmers, jassen en petten zijn een optie. Creëer een eigen ontwerp om bijvoorbeeld op een linnen tas te laten borduren door deze specialist. Een leuk item om zelf te dragen, maar nog leuker om bijvoorbeeld als verjaardagscadeau te geven! Neem een besluit over het definitieve ontwerp en kies de textielsoort, deze borduurstudio in regio Utrecht doet voor u de rest. Bekijk voor een impressie van de fabriek in Bilthoven de website van deze specialist.

Straal kwaliteit uit met een geborduurd logo

Deze moderne borduurstudio regelt ook voor u geweldige kleding met uw eigen ontwerp voor evenementen. Met een geborduurd logo op alle kleding zijn de medewerkers en/of vrijwilligers op het evenement duidelijk te herkennen voor de bezoekers. Met een professioneel geborduurd logo straalt uw organisatie kwaliteit en klasse uit en ziet uw personeel er verzorgd uit. Ook voor bedrijven produceert deze specialist bedrijfskleding met een geborduurd logo van de hoogste kwaliteit. De mogelijkheden voor borduren op textiel zijn bij deze borduurstudio in regio Utrecht bijna eindeloos!

Neem voor meer informatie contact op met deze borduurstudio

Wilt u contact opnemen met deze borduurstudio in de provincie Utrecht, bijvoorbeeld voor een vrijblijvende offerte? Op de website van Doets Borduurstudio vindt u contactgegevens zoals het telefoonnummer of het e-mailadres. Vraag om advies of ontvang meer informatie van deze specialist. Het enthousiaste personeel van deze borduurstudio helpt u graag verder!