Carlspall
Image default
Auto's en Motoren

Ga je een brommobiel verkopen?

 

Ben je net 16 en mag je op een brommobiel rijden of ben je toe aan de volgende stap, het rijden in een auto? Of het nu is om een jouw brommobiel verkopen of het kopen van een brommobiel: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij helpen je om een eerlijke prijs te krijgen voor een brommobiel.

Verkoop via internet

Het verkopen en kopen van brommobielen via internet is erg populair, waardoor de kans dat je een miskoop begaat groot is. Met de hulp van ons erbij kan een brommobiel verkopen of kopen voor de juiste prijs. Ook hoef je niet bang te zijn dat je wordt belazerd of kunt fluiten naar je centen. Met ons als tussenpersoon kun je altijd rekenen op een eerlijke verkoop. Een brommobiel verkopen moet zorgvuldig worden gedaan. Daarom wordt een brommobiel ook helemaal nagekeken op eventuele gebreken en worden er waar nodig onderdelen vervangen voordat deze in de verkoop gaat. Zo is de eventuele koper ook behoudt voor een duurkoop.

Wat voor prijs krijg je?

Een brommobiel verkopen levert een eerlijke prijs op. Wil je weten wat je voor een brommobiel verkopen kan krijgen? Op de site kun je makkelijk al een indicatie prijs uitrekenen. De echte verkoopprijs kunnen wij pas geven als we de brommobiel hebben nagekeken. Op de website kun je het kenteken en het merk van de brommobiel invullen. Vervolgens vul je de kilometerstand in en geef je een aantal details van jouw brommobiel op. Nu zie je al een indicatie prijs staan. Deze prijs is gebaseerd op merk, kilometerstand en eerder verkopen van dezelfde brommobielen. Dit kan natuurlijk verschillen als je brommobiel in slechter staat is of als er andere gebreken zijn. Aan deze prijs kan je dus ook geen rechten ontlenen. Als laatste stap vragen wij om jouw contactgegevens. We nemen vervolgens contact met je op. Na een controle door ons kunnen we een echte prijs afgeven voor jouw brommobiel te verkopen.  We zetten hem online en zodra er een koper is om jouw brommobiel aan te verkopen krijg je een seintje. Zo kun je makkelijk en snel jouw brommobiel verkopen.Gerelateerde artikelen

Waaruit bestaan de kosten voor een auto verschepen?

Motorrijbewijs halen in Hengelo

Maak gebruik van car cleaning in Aalsmeer