Carlspall
Image default
Mode en Kleding

5 manieren om de perfecte outfit voor kinderkleding te matchen

Je hoeft geen mode-expert te zijn om modieuze outfits te maken die precies bij je kind passen en er schattig uitzien! Hier zijn 10 van de beste manieren om de perfecte outfit voor kinderkleding te matchen.

1) Coördineer uw kleuren

De belangrijkste tip voor het aankleden van kinderen is een simpele: coördineer je kleuren. Op een bepaald moment in hun jonge leven zullen kinderen vies worden; vlekken en morsen horen bij het opgroeien.

Schoolseizoen

Als je je voorbereidt op het schoolseizoen, zorg er dan voor dat al je outfits bij elkaar passen. Zodat je kinderen er nog steeds schattig en schoon uitzien, wat er ook gebeurt. Je kunt mixen en matchen met tops en bottoms, zolang je alles maar binnen één kleurenpalet houdt.

2) Wees niet bang voor patronen

Een druk patroon is een geweldige manier om uw kind er netjes en gecoördineerd uit te laten zien, maar het is niet altijd gemakkelijk (of veilig) voor een jong kind.

Basisptatronen

Bij het samenstellen van een effen outfit kun je het beste bij basispatronen en -kleuren blijven. Begin met een effen T-shirt, dat kan worden gecombineerd met bijna elke broek of korte broek.

3) Breng de kleuren op elk stuk in evenwicht!

Zorg voor een goede balans tussen kleuren voor elk kledingstuk.

Donkere kleuren

Je wilt niet dat je kind meerdere felle kleuren of donkere kleuren draagt ​​die met elkaar botsen.

Complementaire kleuren

Zoek in plaats daarvan complementaire kleuren en gebruik ze op elk kledingstuk – en voeg andere tinten toe die bij elkaar passen, maar niet zo vet zijn.

Blauwe spijkerbroek

Als je je kind bijvoorbeeld een blauwe spijkerbroek aandoet, doe er dan een lichtblauw shirt en een donkerder blauw T-shirt bij.

4) Kinderaccessoires

De items waarmee een kinderaccessoires, zijn net zo belangrijk als hun kleding. Als je bijvoorbeeld een jongen hebt, overweeg dan om een ​​boekentas en een schattig paar schoenen voor hem te kopen. Meisjes kunnen hun favoriete knuffeldier of pop in haar rugzak meenemen. Het is goed om je kinderen de juiste kinderaccessoires te geven wat ze nodig hebben voor school: gymkleding, lunchbox en rugzak! Maak het leuk voor ze!

5) Coördineer met andere items in hun kledingkast

Een van de beste manieren om outfits voor kinderkleding te matchen, is door te beginnen met wat er al in hun kledingkast staat.

Items

Zijn er items die matchen met een item dat je wilt dat ze dragen?

Exacte match

Zelfs als het geen exacte match is, kun je vaak kleuren van een kledingstuk dat ze bezitten gebruiken als inspiratie voor het coördineren van een ander item in hun garderobe. Bron: https://www.stylonic.nl