Carlspall
Image default
Mode en Kleding

Wat is de trend van deze zomer

Wat is de trend van deze zomer 

Keuzestress wat voor tas kies je uit en wat is er hot? Alle kleuren van de regenboog en alle verschillende vormen zie je op straat en in de blaadjes. Kies je iets uit wat een seizoen meegaat en dat het na een verloop in de kast beland nadat de modetrend over is? Of zoek je een tas die wel jaren mee kan en in de spotlights blijft?

Welke outfit past bij welke tas

Herken je het gevoel alsof het lijkt of je in een snoepwinkel terecht bent gekomen door al die outfits van kleding? Daarbij wordt het je snel moeilijk gemaakt om een goede tas te scoren. Grote ruime tassen vallen heel goed in de smaak en vooral de kleur bruin en zwart zijn tijdloos. Tassen van plevier zijn lekker ruim en makkelijk te dragen, of je een tas gebruikt voor je werk of gewoon als je hem gaat gebruiken voor te shoppen! Of wat dacht je van grote rieten strandtassen wat ook goed combineert bij je Ibiza outfit? De mensen om je heen zullen je vast complimenteren over je leuke uitstraling! En dat mag ook wel want je mag gerust gaan shinen op een zomerse dag!

Well you look charming

Stel je hebt een date binnenkort met die leuke jongeman die je laatst tegen bent gekomen en jullie hebben nummers uitgewisseld. Nu is het moment dat je een goede indruk op hem kan maken, en dan wel in stijl! Je hebt al een leuke casual outfit die helemaal past bij deze modetrend van deze zomer. Haren mooi straks naar achter en mooie make-up en een lekker geurtje op. Je bent er helemaal klaar voor alleen ben je nog op zoek naar een tas die je ook wat geluk gaat brengen. Wat belangrijk is om te weten, gaan jullie gewoon wat drinken of gaan jullie iets actiefs ondernemen? Daarop kun je gemakkelijk een tas op aanpassen. In ieder geval een tas waarbij jij je wel een beetje op je gemak bij voelt. Als je even rustig de tijd neemt voor jezelf met een kopje koffie en rondkijkt bij deze mooie charm tassen. Kies je voor een shoulderbag of juist voor een kleine crossbody bag? Hoe dan ook je ziet er verzorgd en modieus uit, je zal zeker weten punten gaan scoren bij je date en hopen dat er meerdere dates gaan volgen.