Carlspall
Image default
Auto's en Motoren

Maak gebruik van car cleaning in Aalsmeer

Waarschijnlijk heb jij geen tijd en zin om je auto zelf te reinigen? Of heb je wellicht niet de juiste middelen en methode om je auto er weer tiptop uit te laten zien én weer fris te laten ruiken. Maak dan gebruik van car cleaning in Aalsmeer.  Wij kunnen vrijwel alle werkzaamheden voor jou op locatie verrichten. Ons team bestaat uit vak autopoetsers en autofanaten met jarenlange ervaring.

Onze werkwijze

Wij van car cleaning in Aalsmeer reinigen de voertuigen op de door u opgegeven locatie. In overeenstemming met u kunnen wij een vaste dag, tijd en aantal voertuigen inplannen. Tevens biedt car cleaning in Aalsmeer  u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw schoonmaakopdrachten in te roosteren. Zo heeft u met car cleaning in Aalsmeer altijd een schone auto. Koffievlekken, braak, schimmel, kinderkoekjes, rooklucht, bij car cleaning in Aalsmeer hebben wij van alles voorbij komen en weten precies welke behandeling wij voor je kunnen uitvoeren. Wij behalen 9 van de 10 keer mooie resultaten.

Auto reinigen met car cleaning in Aalsmeer

Voor het reinigen van de binnenkant van je auto hebben wij verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de bekleding vervolgens met stoom gereinigd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit. En het mooiste van onze service  van car cleaning in Aalsmeer is: wij komen aan huis! Zo ben je geen tijd en energie kwijt aan deze tijdrovende en intensieve klus. Wij bieden jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met hoogwaardige, milieuvriendelijke producten. Helaas, zijn er soms vlekken op basis van bijvoorbeeld olie, inkt en zuren die niet meer te verwijderen zijn. De duur van de vlekken, type bekleding, bouwjaar, type vlekken en verbleking hebben allemaal invloed op de te behalen resultaten. Maar desondanks halen wij van car cleaning in Aalsmeer altijd de mooiste resultaten.