Carlspall
Image default
Marketing

Laat jezelf zien met een gave bedrijfsfilm

Laat jezelf zien met een gave bedrijfsfilm

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf of organisatie te presenteren aan de buitenwereld? En wil je een sterke indruk achterlaten? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Het begrip bedrijfsfilm is heel breed, je kunt nog alle kanten op. Het ligt er maar net aan wat je wilt. Wil je inspelen op het gevoel en de emotie van jouw doelgroep? Dan is een moodfilm zeer geschikt. Wil je juist een helder verhaal neerzetten of veel werken met statistieken? Dan is een infographic stijl bedrijfsvideo een beter idee. Het hangt er helemaal van af wat je wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en wat past bij jouw bedrijfsidentiteit. Vaak doe je er dan ook goed aan om een professionele partij in te schakelen, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Zij kunnen jou helpen bij het bepalen van het juiste soort bedrijfsfilm.

Jouw bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks bestaat uit een enthousiast team van ervaren audiovisuele specialisten. Online marketeers, tekstschrijvers, animators, cameramannen, video editors, audio engineers… ze hebben het allemaal in eigen huis. Erg fijn, want hierdoor heb je niet te maken met externe partijen en kun je snel met ze schakelen. Dagelijks maken ze veel bedrijfsfilm en andere videoproducties en animaties, waardoor ze precies weten wat wél… maar ook wat niét werkt bij het maken van een bedrijfsfilm. Hierdoor kunnen ze je goed adviseren en begeleiden in het maken van keuzes tijdens het gehele proces. Het is tenslotte een samenwerking tussen jou en ZoomWorks, zodat je het beste uit de bedrijfsfilm haalt en hij naadloos op jouw bedrijfsidentiteit aansluit.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Ieder bedrijf is anders. En dus ook iedere bedrijfsfilm. Het is áltijd maatwerk, waardoor het moeilijk is om een concreet antwoord te geven op de kosten voor een bedrijfsfilm laten maken. Gemiddeld ligt de prijs voor een bedrijfsfilm laten maken zo tussen de 1500 en 7000 euro. Best een groot verschil, maar dan heb je toch een richtlijn. De factor met de grootste impact op de prijs is het aantal arbeidsuren dat nodig is voor de productie. Één dag filmen op één locatie is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan wanneer er meerdere dagen op meerdere locaties gefilmd moet worden, of er een acteur moet worden ingehuurd. Het ligt er maar net aan wat er voor jouw productie nodig is en welke elementen er nodig zijn om jouw verhaal te vertellen.

Meer weten over een bedrijfsfilm laten maken?

Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie over het laten maken van een bedrijfsfilm bij een professionele partij zoals ZoomWorks? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op, ze helpen je graag vrijblijvend verder!

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/