Carlspall
Image default
Telefonie

Zakelijke VoIP telefonie bij Vcare

Zakelijke VoIP telefonie bij Vcare

Iedere onderneming is continu in beweging door interne of externe factoren. Denk aan verandering in wet- en regelgeving, economische groei, meer vraag naar producten, verschuiving van werklocaties en werkplekken of het omlaag schalen vanwege een reorganisatie. Wat de reden ook mag zijn, uw communicatie en bereikbaarheid dienen mee te schalen wanneer het nodig is en altijd operationeel te zijn. Voip internet telefonie biedt deze mogelijkheden uitstekend en bij Vcare kunnen we u goed op weg helpen met VoIP zakelijk cloud telefonie.

Een telefooncentrale in de cloud

Tegenwoordig zien steeds meer bedrijven het voordeel in van zakelijke VoIP telefonie via het internet. Met zakelijke VoIP stemmen wij uw wensen af op de gewenste communicatie stromen binnen uw organisatie. Vcare biedt haar internet telefonie aan via een telefooncentrale in de cloud. Dit geeft optimale vrijheid en flexibiliteit waarbij u direct kunt schalen, omhoog of omlaag, zonder dat u hier dure investeringen voor moet doen of lang erop moet wachten. Ook staat alle data veilig opgeslagen waarbij we werken met strenge toegangsbeveiliging ( 2-staps verificiatie ) en data wat opgeslagen wordt in Nederland. Vcare voldoet zelfs aan de zeer strenge ISO 27001 en NEN 7510 certificering, waardoor we onze telefonie oplossingen ook voor de zorg morgen aanbieden.

Voordelen van VoIP zakelijk bellen

De voordelen van VoIP zakelijke telefonie zijn groot. Hieronder benoemen we de voordelen waardoor de meeste bedrijven overstappen naar cloud telefonie bij Vcare.

  • U bent altijd bereikbaar
  • Onderling zeer eenvoudig doorschakelen naar collega’s
  • Integratie met bestaande CRM en Office pakketten
  • Bellen via het internet vanaf de computer
  • Integratie vast naar mobiel bellen
  • Eigen keuzemenu’s met automatisch opname en welkomstboodschap
  • Voordeliger dan traditioneel bellen

Vmobile voor mobiele telefonie

Vcare is partner van de grootste telecomaanbieders in Nederland, waaronder Vodafone-Ziggo, KPN en T-Mobile. Door partner te zijn van grote providers kunnen wij u altijd de optimale inrichting adviseren voor uw mobiele telecommunicatie en abonnementen. We werken volledig onafhankelijk en scheppen altijd duidelijkheid in onze aanbiedingen. Op basis van uw huidige zakelijke verbruik kunnen onze mobiele telefonie adviseurs u het beste advies geven in het juiste abonnement. Heeft u aanvullen wensen, zoals bellen in het buitenland, dataverkeer in het buitenland of een flexibele bundel? Laat het ons weten!

Waarom Vcare kiezen als uw zakelijke telefonie partner

Vscan Analyse

Altijd en real-time inzage hebben in het verbruik van uw mobiele verbruik. Zo weet u precies wat u verbruikt en wat u echt nodig heeft aan data en belminuten.

24/7 support

Ondersteuning waar en wanneer u dat wilt! De Vcare helpdesk staat 24/7 voor u en uw bedrijf klaar met ondersteuning. In een 24-uurs economie is een 9 tot 5 niet meer van deze tijd, en daarom kunt u ons 7 dagen per week bereiken.

Beheren & Beveiligen

Het geeft u een vertrouwd goed dat uw bedrijfsgegevens efficiënt worden beheerd door specialisten en dat de beveiliging van apparatuur en servers altijd up-to-date is. Zorgeloos gebruik maken van onze clouddiensten wetende dat het allemaal geregeld is, is een fijn gevoel.

Maak een afspraak met een Vcare adviseur

Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie? Wilt u ook besparen op bel- en datakosten voor uw organisatie en personeel? Maak dan een afspraak met Vcare en bel 088-4800900 voor het maken van een afspraak. Ook voor Voip telefonie voor de huisarts bieden we slimme oplossingen.

https://www.vcareconnect.nl/