Carlspall
Image default
Kinderen

Onvergetelijk kinderfeestje nabij Borne houden?

Wil jij graag voor jouw kinderen een super leuk kinderfeestje in Borne? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Vier de verjaardag van jouw kind door een middagje uitdaging! Neem ze mee naar een zeer unieke escape room waar zij zullen leren samen te werken, terwijl ze het super leuk hebben! Op het Hof te Azelo heb je voor een kinderfeestje leuke extra’s die je naast de escape room kan boeken. Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf in de omgeving van Borne om jouw kinderfeestje in de plannen bij hen!

Mogelijkheden

Als jij ervoor kiest om het kinderfeestje van jouw kind bij dit bedrijf in de omgeving van Borne te houden, zal jij er zeker weten geen seconden spijt van gaan krijgen. Jouw kind en zijn of haar vrienden kunnen een super leuke middag hebben, waarvan een gedeelte in een escape room zal zijn. Afhankelijk van de leeftijd zullen ze of 45 minuten krijgen of 1 uur de tijd krijgen om de kamer op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen! Dit kan gedaan worden in groepjes van maximaal 8 kinderen, waarna het opgesplitst zal worden in meerdere groepjes. Wil jij ook een leuke escape room voor jouw kind? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf om jouw middag te plannen!

Extra’s

Een escape room als kinderfeestje zal zeker erg leuk worden! Zo wordt het kinderfeestje van jouw kind zeker het leukste feestje van het jaar! Boek ook naast de escape room in de omgeving van Borne een lekker gebakje voor alle kinderen om het kinderfeestje nabij Borne helemaal compleet te maken. Om zeker ervan te zijn dat jij een middagje een escape room kunt gaan doen nabij Borne, kun je het beste nu snel contact opnemen met dit bedrijf nabij Borne!


Ben je benieuwd naar meer leuke mogelijkheden, bijvoorbeeld naar een online escaperoom? Kijk dan eens op de website van Escapegifts