Carlspall
Image default
Vakantie

Kleurrijke motorreis door Marokko maken?

Heb jij zin om een aparte motorreis maken in Marokko? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van reizen op de motor samenstellen en kan daarom ook voor jou de perfecte route door dit warme land uitstippelen. Op de website kun je al een fantastische motorreis door Marokko heen vinden, dus neem snel een kijkje! Door de goed onderhouden wegen is dit land toch nog wel een ideale omgeving om heerlijk van te genieten op de motor. Neem daarom snel contact op met dit bedrijf om je motorreis naar Marokko te boeken!

Ervaring

Marokko biedt voor een motorliefhebber tijdens de motorreis toch nog heel erg veel aan. Met verschillende omgevingen tijdens deze route, zal jij je geen seconde gaan vervelen! Geniet van een heerlijke warme woestijn bries en ontdek de raadsels van de diepe meren. Vergeet je camera ook zeker niet mee te nemen, want er zal genoeg zijn wat je vast wil gaan leggen voor de fotoboeken! Twijfel daarom zeker niet langer of je een motorreis door Marokko heen wil maken en neem nu snel contact op met dit bedrijf om jouw motorreis door Marokko direct te gaan boeken!

De route

Jouw motorreis door Marokko zal beginnen en eindigen in het zonnige Malaga. Vanaf Malaga zal jij een ferry nemen naar Marokko, waar jouw motorreis écht zal gaan beginnen. Tijdens de route zal je stoppen in prachtige steden zoals Fez, Tinghir en Chefchaouen, waar je heerlijk zal kunnen gaan genieten van traditionele Marokkaanse maaltijden. De reis duurt standaard 10 dagen en wordt gedaan in een gezellig groepje. Deze reis kun je het beste maken in het najaar, zodat je niet al te veel last zal gaan krijgen van de hitte. Wil je meer informatie? Neem dan snel contact op!