Carlspall
Image default
Onderwijs

Bij The Square Mile kunt u terecht voor een gerichte taaltraining Nederlands

Zoals Nederlands voor expats, maar bijvoorbeeld ook voor opleidingen Engels, Italiaans en Duits op allerlei niveaus.

Naast The Square Mile zijn er meer taalinstituten in ons land. The Square Mile weet zich echter te onderscheiden met maatwerk-opleidingen. De klant bepaalt waar de training plaatsvindt, wat de concrete leerdoelen zijn, waar inhoudelijk de nadruk op komt te liggen of er fysiek of online geleerd wordt, hoeveel deelnemers er zijn, hoe lang de lessen duren en hoeveel lessen er in totaal zijn.

Een taalcursus Spaans met de nadruk op financiën. Een algemene training zakelijk Chinees. Turks voor beginners. Frans voor gevorderden. Voor deze en nog veel meer taaltrainingen klopt u aan bij The Square Mile. Tijdens het inrichten van de taalcursus krijgen de ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied van de deelnemers veel aandacht. Het niveau van de deelnemers speelt ook een grote rol. Een indicatie van dat taalniveau krijgt u door deze test te doen: https://www.thesquaremile.nl/taalniveautest/

In veel gevallen vindt de opleiding online plaats. Programma’s die daarvoor gebruikt worden zijn Zoom, MS Teams, Hangouts en Webex. Online hulpmiddelen zoals een interactief whiteboard, audio en video sharing en Google Drive verkleinen de afstand tussen docent en cursisten. De ervaring leert dat trainingen via beeldbellen niet onderdoen voor de face to face-varianten. Dit geldt zowel voor groeps opleidingen als voor individuele cursussen. De voordelen van online een taal leren op een rij:

  • locatie onafhankelijk;
  • korte, bondige lessen met een duur tussen de 90 minuten en 2 uur;
  • 100% interactie met de taaltrainer;
  • geen reistijd en -kosten;
  • het gemak en de rust van thuis of de vertrouwde werkplek komen het leer- en oefenproces ten goede.

Tijdens de lessen worden er meerdere bronnen gebruikt. Veel daarvan zijn webbased. Denkt u aan YouTube, email, online marktinformatie en websites. Soms zijn boeken handig, dus daar kan ook voor gekozen worden.

Heeft u interesse in een van de taalopleidingen van The Square Mile? U kunt bellen of mailen voor een kennismakingsgesprek: 071 – 532 33 56, info@thesquaremile.nl.

https://www.thesquaremile.nl