Carlspall
Image default
Dienstverlening

Waardoor kunnen chronische pijnklachten ontstaan?

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor chronische pijnklachten. Ze kunnen ontstaan door het werk dat u doet of door het aannemen van een verkeerde houding bij zitten of staan. Als u dat jaren doet kan dit leiden tot pijnklachten die uiteindelijk niet meer overgaan. Chronische pijnklachten kunnen een enorme impact hebben op uw dagelijks leven. Het kan zijn dat u daardoor niet meer kunt werken, sporten of zelfs gewone dagelijkse dingen doen. Gelukkig zijn er speciale klinieken waar u terecht kunt voor hulp bij chronische pijn.

Ga blijvende vermoeidheid te lijf met goede therapie

Na een doorgemaakte ziekte kunt u te maken krijgen met blijvende vermoeidheid. Maar dit kan ook het gevolg zijn van de situatie op uw werk en dus onderdeel uitmaken van een burn-out. Om u te laten herstellen kunt u speciale therapie volgen bij Revalis. Zij hebben klinieken in Den Bosch en Breda waar u door een speciaal hiervoor opgeleide arts behandeld wordt voor blijvende vermoeidheid. Het is uiteraard het doel om u van uw klachten af te helpen. Soms kan dit geruime tijd in beslag nemen, u moet er dus wellicht wel wat geduld voor opbrengen. Maar het einddoel moet zijn dat u weer zo gewoon mogelijk uw leven kunt leiden.

Laat u doorverwijzen door uw behandelend arts

Revalis is een verwijskliniek. Dat betekent dat u hier alleen een afspraak kunt maken als u een doorverwijzing heeft. Die kan worden afgegeven door de huisarts, de bedrijfsarts of uw behandelend specialist. Als u kampt met chronische pijnklachten of met blijvende vermoeidheid kan behandeling zeker een oplossing bieden. U wordt uitgenodigd voor een intake gesprek waarin uw situatie wordt besproken. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld om uw klachten adequaat aan te pakken. Op de website vindt u de contactgegevens. Hier leest u ook meer over de behandelingen die deze kliniek aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kies je slim met kunststof kozijnen?

Dozenhal, het magazijn vol kartonnen dozen

Voordelen van het gebruik van taxidiensten