Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten flared pants

Flared broeken zijn comfortabel, stijlvol en perfect voor elke gelegenheid. Maar met zoveel verschillende soorten uitlopende broeken op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kopen. Met deze uitgebreide gids van verschillende soorten uitlopende broeken die er zijn, kun je een betere keuze maken. Van wijde pijpen tot uitlopende broeken, deze gids helpt je de perfecte broek te vinden voor je volgende avondje uit.

Bootcut flares

Bootcut flared pants zijn aantoonbaar de populairste soort flared pants op de markt. Ze danken hun naam aan het feit dat ze aan de onderkant iets uitwaaieren, waardoor ze een mooie, ontspannen pasvorm hebben. Bootcut broeken zijn meestal gemaakt van denim, maar ook van andere materialen zoals corduroy of twill.

Wide-leg flares 

Wide-leg flares zijn precies wat ze klinken – een type flare die aan de onderkant breder is dan aan de bovenkant. Dit type flare is ideaal voor wie zijn rondingen wil laten zien. Zorg er wel voor dat je een wijde pijp flare draagt met een hak, zodat je er niet overweldigd uitziet door de breedte van de broekspijp.

Cropped flared

Cropped flares zijn een soort flare die precies rond je enkel valt. Dit type flare is ideaal voor wie met zijn schoenen wil pronken. Zorg er wel voor dat je een cropped flare draagt met een hak, zodat je niet overweldigd wordt door de lengte van de broekspijp.

Palazzo uitlopende broeken

Palazzo broeken zijn een ander type broek met wijde pijpen dat de laatste tijd aan populariteit wint. Ze zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materialen zoals rayon of viscose, en ze hebben een zeer losse, vloeiende pasvorm. Palazzo-broeken zijn meestal kuitlang of langer, waardoor ze ideaal zijn voor langere vrouwen. Maar ook kortere vrouwen kunnen ermee uit de voeten – gewoon combineren met hakken en je kunt aan de slag!

Ontdek de mogelijkheden

Flared broeken zijn comfortabel en stijlvol. Maar met zoveel verschillende soorten flared pants op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke je moet kopen. Nu je weet welke verschillende modellen er zijn, kun je een weloverwogen keuze maken. 

https://flrd.nl