Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Met een kinderverjaardag naar het oudste vogelpark van Nederland

Het klinkt misschien als een rare combinatie om een kinderfeestje te vieren in het oudste vogelpark van Nederland, maar niets is minder waar. Vogelpark Avifauna is namelijk al vele jaren een populaire bestemming voor bijvoorbeeld schoolreisjes en dagjes uit met het gezin. Dat komt omdat het vogelpark veel leuke dieren heeft die kinderen van dichtbij kunnen bekijken, maar ook omdat je op het terrein van het park ook de meest avontuurlijke buitenspeeltuin van Zuid-Holland kunt vinden. Bovendien kun je veel extra activiteiten boeken met kinderen zoals een speurtocht en kinderarrangementen in het restaurant.

Het leukste vogelpark van Nederland 

Het vogelpark is in 1950 opgericht en daarmee het oudste vogelpark van de wereld. Tegenwoordig kun je hier veel meer dieren bekijken dan alleen vogels, want in de verschillende habitatten kom je ook dieren tegen als de Javaanse kantjil en de bedreigde rode panda. Een bijzondere habitat is de nachtelijke safari waar je allerlei nachtdieren in actie kunt zien. Deze ruimte wordt overdag verduisterd en ’s nachts verlicht zodat de dieren denken dat het nacht is als de bezoekers er zijn. Hier kun je de eerste kiwi zien die in Nederland in een vogelpark is uitgebroed. Nadat de kinderen alle dieren hebben bekeken en de lori’s gevoerd, kunnen ze gaan spelen in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland met trampolines, botsauto’s, een spookhuis en een heuse wildwater rivier om op warme dagen in rond te spetteren.

Wil je een kinderverjaardag vieren in het oudste vogelpark van Nederland?

Het mag duidelijk zijn dat dit vogelpark en de buitenspeeltuin in Zuid-Holland een ideale locatie is voor een kinderpartijtje. Daarnaast is het ook zeer geschikt als bestemming voor een dagje uit met de familie of een schoolreisje. Voor meer informatie over de entreeprijzen en de openingstijden kun je kijken op de website van Vogelpark Avifauna. Reserveer dus snel een datum, want een kinderpartijtje in het oudste vogelpark van Nederland is gegarandeerd een succes.