Carlspall
Image default
Vervoer en transport

Hoe herkent u een goed verhuisbedrijf?

Als u van plan bent om te verhuizen, zijn er ontelbare verhuisbedrijven die u kunt inhuren om het allemaal voor u te regelen. Met zoveel opties, hoe weet u of u het beste verhuisbedrijf inhuurt in Rotterdam? Zorg ervoor dat u een verhuisbedrijf inhuurt die u de kwaliteit biedt waarnaar hieronder wordt verwezen.

 

Goed opgeleide verhuisvertegenwoordiger

Uw hele verhuiservaring begint met (en is gebaseerd op) de expertise van de verhuisvertegenwoordiger. Om u de beste service te bieden, moet de vertegenwoordiger vriendelijk en geïnteresseerd zijn in uw specifieke behoeften om u te helpen bij het regelen van de verhuizing. Ze moeten het bedrijfsbeleid kennen, in staat zijn om al uw vragen te beantwoorden en er voor u zijn vanaf het eerste contact tot en met de opvolging na de verhuizing. Een vertegenwoordiger van een verhuisbedrijf moet ook in staat zijn om u een volledige uitleg geven van alle kosten, vergoedingen en services die de afstand van uw verhuizing, uw specifieke inventaris en hun servicetarieven per uur weerspiegelen. Het bedrijf moet u ook de keuze bieden tussen een bindende of niet-bindende schatting.

 

Referenties op aanvraag

Naast het onderzoeken van online beoordelingen en andere bronnen van getuigenissen van klanten, is het verstandig dat u ook verhuisbedrijven vraagt naar de mogelijkheden om u van klantreferenties van de afgelopen 12 maanden te voorzien. Bekijk de reviews van Jac den Hollander op onze website. Een gerenommeerd lokaal verhuisbedrijf dat geweldige service biedt en trots is op de service die zij bieden, zou u op verzoek van deze referenties moeten kunnen voorzien.

Werknemers en materiaal

De werknemers die uw spullen moeten inpakken, laden en lossen, moeten beleefd zijn en professioneel te werk gaan. Ze moeten in staat zijn efficiënt te werken en uiterst zorgvuldig kunnen omgaan met uw bezittingen.
Een goed verhuisbedrijf moet altijd in staat kunnen zijn voldoende werknemers te sturen om het werk binnen de aangegeven tijd af te krijgen. Als u zich ongemakkelijk voelt bij de geboden service, stop dan de werknemers en neem contact op met uw vertegenwoordiger voordat er meer werk verricht wordt.
Naast het sturen van het juiste aantal gekwalificeerde werknemers, moet een verhuisbedrijf over alle apparatuur beschikken die nodig is om een ​​vlotte en veilige verhuizing mogelijk te maken. De vrachtwagens moeten in goede staat verkeren en werknemers moeten aankomen met een uitrusting die voldoet aan de veiligheidseisen.

Klantenopvolging na de verhuizing

Elke respectabele verhuisservice in Rotterdam belt normaal gesproken een paar dagen na uw verhuizing om er zeker van te zijn dat u goede service heeft gekregen en of er iets is beschadigd. Ze zouden moeten adviseren hoe schadeclaims moeten worden behandeld en eventuele andere problemen oplossen. De vertegenwoordiger kan u ook vragen om een ​​referentie te verstrekken als u een positieve ervaring heeft gehad.

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf kan enige tijd duren. Het ene verhuisbedrijf kan het verschil maken met een soepele en stressvrije verhuizing, terwijl de ander juist het tegenovergestelde kan bieden. Kijk dus goed de kat uit de boom en ga niet direct in zee met de eerste de beste die u tegenkomt!

https://jacdenhollander.nl/