Carlspall
Image default
Sport

Een nieuwe collectie rijkleding voor de herfst

De dagen worden weer korter, de lucht wordt kouder en de bladeren verkleuren aan de bomen en vallen er uiteindelijk af. Het is weer herfst. Tijd dus om je kast met rijkleding eens goed door te spitten en te kijken of je genoeg outfits hebt om ook in dit seizoen comfortabel en veilige te kunnen rijden. Paardrijden doe je buiten of in de bak en dan kan het behoorlijk fris worden. Zeker wanneer je je paard aan het trainen bent en je zelf veel stil staat. En je wilt natuurlijk ook een outfit die er leuk uitziet, nietwaar? Bij deze een aantal tips waarmee jij veilig, comfortabel en modieus de winter in gaat.

Pastelkleuren van het seizoen bij PS of Sweden

In de herfst is het weer tijd voor zachte, warme kleuren die de sfeer van het seizoen goed weerspiegelen. Kleuren die je terug ziet komen in de lijn van PS of Sweden. Van comfortabele polo’s en sweaters in groene en bruine maar bijvoorbeeld ook in zachtroze tinten, die prachtig bij een Vestrum rijbroek staan, tot zachte dekjes en fraaie hoofdstellen voor je paard.

Denk aan je veiligheid nu de dagen korter worden

Het is later licht en vroeger donker. Houd daar rekening mee bij het samenstellen van je rijoutfit. Zorg dat je goed zichtbaar bent en draag bij schemerend licht altijd reflecterende kleding, niet alleen zelf maar bijvoorbeeld ook de bandages van het paard. Of een reflecterende strip achterop het zadel.

Nu de bladeren vallen kan het ook onverwacht glad worden op de wegen. Het ongeluk zit in een klein hoekje en je kunt daardoor lelijk vallen. Gelukkig bescherm je je hoofd goed met een Samshield cap. Deze caps ademen extra goed waardoor ze altijd comfortabel op je hoofd zitten. En net als met andere Samshield kleding kan een cap altijd op maat gemaakt worden zodat hij altijd als gegoten zit.