Carlspall
Image default
Woning en Tuin

De beste houten vloeren van Nederland

Bent u net verhuisd of wilt u eens wat anders in uw huis en zoekt u hiervoor mooie houten vloeren om uw woning net die extra sfeer te geven? Wij van BAX zijn al jarenlang specialist in de houthandel en bieden u mooie houten vloeren van de beste kwaliteit. Bij ons kunt u kiezen uit een enorm assortiment aan houten vloeren van verschillende houtsoorten. Een van de meest populaire houten vloeren is de eiken vloer. Voor elk huis is er wel een mooi passende en uitstekend afgewerkte eiken vloer te vinden zoals een gerookt eiken vloer. Onze houten vloeren zijn op verschillende manieren in uw huis te leggen, afhankelijk van uw smaak en de sfeer in uw woning. Kies bijvoorbeeld voor een vissengraat parket, een lamelparket, of een erg breed gelegde vloer. Oneindig veel keuze aan houten vloeren dus.

Ruime keuze aan houten vloeren

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze keuze aan houten vloeren? Onze eiken lamelparketten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in een budget versie en een multiplan versie. Bij de laatste is een vloerverwarming mogelijk door een onderlaag van multiplex en een houten toplaag. Een vissengraat parket wordt in een vissengraat motief in uw huis gelegd voor een modernere uitstraling. Daarnaast kunt u op aanvraag een massief houten vloer laten leveren. Bij eiken houten vloeren kunt u kiezen uit een speciaal eiken houten vloer met planken van 33 centimeter of extra brede planken voor de illusie van meer ruimte. Als u kiest voor een gerookt eiken vloer kiest u voor een donkerdere kleur. Naast deze eiken vloeren hebben wij uiteraard nog vele andere soorten houten vloeren.

Ons assortiment bekijken

Wilt u ons assortiment aan houten vloeren bekijken? Neem dan een kijkje op onze sitewaar u ons gehele aanbod aan houten vloeren zult vinden. Hier kunt u ook meer lezen over ons bedrijf en onze overige diensten. Wij organiseren bijvoorbeeld ook traprenovaties voor versleten of beschadigde trappen. Ook hierbij heeft u een ruime keuze aan trappen, zoals een massief houten trap of een combinatie met een lamelparket. Hierbij letten wij er op of uw vloer naadloos overloopt in uw trap voor de meest afgewerkte, moderne en rustige uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Welke kledingkast past mooi in jouw slaapkamer?

Hittebestendige kit aanschaffen van CTN

Wat is een luchtkoeler?