Carlspall
Image default
Meubels

Een handgemaakte eiken picknicktafel kopen

Ik wilde heel graag een eiken picknicktafel kopen voor ons in de tuin. Ik vind het namelijk heerlijk om buiten te eten aan een picknicktafel en mijn gezin ook. Als we de kans hebben, dan pakken we deze en is het een groot plezier. Alleen onze oude picknicktafel die we al meer dan vijf jaar hebben is helaas door een grote storm kapot gegaan. Daarom wilde ik graag als verrassing voor mijn gezin een nieuwe kopen en deze laten plaatsen in de tuin.

Een webshop vinden die handgemaakte eiken picknicktafels verkoopt

Het was nog een moeilijke klus om een handgemaakte eiken picknicktafel te vinden online. Vanwege de corona maatregelen kon ik helaas niet naar de bouwmarkt gaan om zelf de spullen ervoor te halen. Bovendien had ik het te druk om zelf eentje te maken, dus hoopte ik dat er een aanbieder online was die mij verder kon helpen. Na een tijdje zoeken kwam ik een aantal webshops tegen die inderdaad het product hadden wat ik zocht. Alleen sommige bedrijven vroegen mega prijzen voor één tafel wat ik te ver vond gaan. Ik had toen verder gekeken en daar kwam ik op de website eikenpicknicktafel.nl terecht.

Blij met mijn aankoop

Na goed te hebben gekeken in het assortiment van de website, wist ik zeker dat ik hier wel voor een goede prijs mijn picknicktafel kon scoren. Ik nam contact op met de website en kon daar makkelijk eentje bestellen via de telefoon. Daarna zouden ze deze komen brengen naar mijn adres en werd deze voor mij in de achtertuin geplaatst. Een paar dagen later belde ze op dat het misschien een paar dagen langer zou duren dan gepland in verband met de corona-crisis. Dit vond ik geen probleem en na een week hadden we eindelijk onze picknicktafel. Het is nu ook heerlijk weer en we zitten lekker onze lunch op te eten in de zon.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over deze website en wat zij allemaal aanbieden qua producten? Bekijk dan eens de website via www.eikenpicknicktafel.nl voor meer informatie over eiken picknicktafels.