Carlspall
Image default
Groothandel

Bij deze expert kunt u terecht voor een groefkogellager

Groefkogellagers: wat zijn dit precies? Dit type lager is universeel bruikbaar en bestaat uit een massieve buiten- en binnenring met daartussen een kooi met kogels. Deze rollende lager vermindert de wrijving van een draaibeweging door gebruik te maken van kogels. Groefkogellagers zijn over het algemeen verkrijgbaar in eenrijige en tweerijige uitvoering. Naast open lagers bestaan tevens afgedichte varianten met bijvoorbeeld een slepende afdichtingen. De constructie is robuust en eenvoudig en bovendien vereist het weinig onderhoud. Ze zijn uitermate geschikt voor hoge toerentallen net als radiale en axiale belastingen in beide richtingen. Bent u op zoek naar een groefkogellager voor uw toepassing? Bezoek dan eens de webshop van Bernard Sanders!

Een uitgebreid aanbod

Bij Bernard Sanders vindt u nagenoeg ieder type groefkogellager. Zij hebben een ontzettend ruim en breed aanbod waarmee u iedere toepassing aan de praat krijgt. Denk bijvoorbeeld aan groefkogellagers met een afdichting aan een of beide zijden, maar ook groefkogellagers met vulopening. Deze afdichtingen zijn verkrijgbaar in zowel metaal als rubber. Wat voor soort groefkogellager u ook nodig heeft, u vindt ze gegarandeerd van de hoogste kwaliteit in hun webshop. Maak bijvoorbeeld uw keuze uit:

  • Ovenlagers
  • Sensor lagers
  • Spindel lagers
  • Tweerijige groefkogellager
  • Roestvrijstalen groefkogellagers
  • Energie efficiënte groefkogellagers

Vraag advies aan deze expert

Doordat de keuze zo groot is, heeft u mogelijk vragen over de verschillende soorten. Wellicht zou u ook wel graag advies willen ontvangen over welk type lager het best geschikt is voor uw toepassing? In dat geval neemt u eenvoudig telefonisch contact met hen op en zij voorzien u graag van meer informatie. Zij zijn vierentwintig uur per dag zeven dagen per week bereikbaar. Dat noemen we nog eens service! Naast het feit dat u in hun webshop alle soorten groefkogellagers en kogellagers vindt die u nodig heeft, rekent u bij hen dan ook op uitmuntende service. Is uw bestelling geplaatst? Dan versturen zij uw producten zo spoedig mogelijk op, indien op voorraad.

https://www.bernardsanders.com/