Carlspall
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 10 liter

Deze grote emmer met deksel 10 liter is uitermate geschikt voor food en non-food doeleinden. De emmer is dus geschikt voor in de horeca, maar ook voor andere bedrijven om vloeistoffen of andere spullen in op te slaan of te vervoeren. Door de deksel hoeft u niet bang te zijn om onderweg de inhoud te verliezen bij een zware, volle emmer.

Op zoek naar een stevige emmer met deksel?

De emmer met deksel 10 liter is gemaakt van degelijk en sterk kunststof en dat straalt hij ook uit. De emmer is standaard wit, de deksel is in verschillende kleuren te bestellen naar keuze. Ook is het mogelijk om emmers te laten maken met een eigen private label, voor meer informatie daarover kunt u de site van verpakkingswebwinkel.nl bezoeken. De emmer is 100% afsluitbaar door middel van een stevige sluitclip die al gemonteerd is. De emmer met deksel 10 liter is makkelijk te dragen door het bevestigde hengsel. De emmers zijn per stuk te bestellen, hierdoor kunt u voor een klein bedrag al investeren in een betere verpakking voor uw producten. Daarnaast is de emmer zeer gebruiksvriendelijk, geen gedoe met lastige sluitingen. Bij het leveren is de emmer verpakt in sterke en degelijke folie.

Levering emmer 

Als u voor 14:00 uur besteld wordt de emmer de volgende dag bij u thuis bezorgd. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en zijn op te site te vinden onder het kopje ‘verzendkosten’. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u terecht bij de klantenservice van verpakkingswebwinkel, iedere werkdag zijn ze bereikbaar tot 17:00 uur.