Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over barkrukken en barstoelen

Of je nu op zoek bent naar de perfecte zitplaats om van een cocktail te genieten of extra zitplaatsen nodig hebt voor een etentje, barkrukken en barstoelen zijn een stijlvolle en functionele optie. Maar met zoveel verschillende stijlen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen met zoeken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder voor alles wat je moet weten over barkrukken en barstoelen.

 

Soorten barkrukken en barkrukken

Er zijn twee hoofdtypen barkrukken en -stoelen: barkrukken en hoge krukken. Baliekrukken zijn meestal tussen de 16 en 23 inch hoog, terwijl hoge krukken 27 inch of hoger zijn. Beide stijlen kunnen een rugleuning of rugsteun hebben, en ze kunnen gestoffeerd of ongestoffeerd zijn.

 

Kenmerken van de barkruk

Bij het kopen van barkrukken en barkrukken zijn er een paar kenmerken die je in gedachten moet houden. Beslis eerst of je een kruk zonder rugleuning of met rugleuning wilt. Rugloze krukken zijn meestal minder duur en nemen minder ruimte in, maar ze zijn misschien niet zo comfortabel om lang te zitten. Steunkrukken bieden meer comfort, maar zijn duurder en nemen meer ruimte in beslag.

 

Het materiaal

Kies vervolgens het materiaal van de zitting. Gestoffeerde stoelen zijn meestal comfortabeler, maar vergen meer onderhoud dan ongestoffeerde stoelen. Stoffen stoelen kunnen gemakkelijk vlekken maken, dus als je hiervoor kiest, kies dan een donkere kleur of patroon dat niet snel vlekken vertoont. Leer is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en gemakkelijke reiniging, maar het kan duurder zijn dan stof. Kunststof is een budgetvriendelijke keuze die gemakkelijk schoon te maken is, maar misschien niet zo comfortabel is als andere materialen.

 

Laat je inspireren

Of je nu een huisbar inricht of extra zitplaatsen zoekt voor je volgende etentje, barkrukken en barstoelen zijn een stijlvolle oplossing. Met zoveel verschillende stijlen op de markt is het belangrijk om je opties te beperken door eigenschappen als hoogte, materiaal, stijl en functionaliteit in overweging te nemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Sfeer.nl

https://www.sfeer.nl/