Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Zorgpremies 2020

Voldoet uw huidige zorgverzekering niet meer helemaal aan de eisen? Dan kunt u aan het einde van het jaar overstappen op een andere zorgverzekering. Bij een zorgverzekeraar die een ruime keuze biedt in aanvullende verzekeringen, zit u vrijwel altijd goed. Natuurlijk betaalt u hiervoor liever geen hoge zorgpremie.

Bij Salland kunt u daarom een zorgverzekering afsluiten die bij u past, zonder dat u hiervoor teveel betaalt. Daarbij kunt u bij Salland rekenen op de service die u mag verwachten van een goede zorgverzekeraar. Onze zorgpremies 2020 zijn terug te vinden op onze website. U kunt hier eenvoudig berekenen wat uw premie voor volgend jaar wordt.

De werkwijze van Salland

Salland onderscheidt zich als regionale zorgverzekeraar van andere zorgverzekeraars door het hanteren van een persoonlijke benadering. Doordat wij alleen actief zijn in Overijssel en Gelderland, kunnen we in deze regio de zorg scherp in de gaten houden. We gaan in gesprek met zorgverleners om afspraken te kunnen maken over belangrijke zaken, zoals de prijs en kwaliteit van zorg. Daarnaast staan we dicht bij onze klanten en helpen we u graag met het vinden van een goede zorgverlener bij u in de buurt. Bij Salland betaalt iedereen dezelfde lage premie voor de basisverzekering en er wordt niet gekeken naar uw leeftijd of gezondheid. Iedereen heeft immers evenveel recht op zorg van kwaliteit.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Bent u werkzaam bij een bedrijf waarmee Salland een contract heeft afgesloten? Dan komt u in aanmerking voor een collectiviteitskorting zorgverzekering. Dit betekent dat de premie die u betaalt nog lager wordt. Ook gezinsleden die meeverzekerd zijn profiteren van deze korting. We hebben niet alleen afspraken gemaakt met bedrijven, maar ook met veel sportverenigingen in de omgeving. Dus ook via uw sportvereniging kunt u gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Wilt u weten of u hier recht op heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Buttons kopen bij een specialist

Zo ga jij altijd mee met de laatste ontwikkelingen op het gebied van interieur!

4 tips voor een duurzame en bewuste onderneming!