Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Welke bouwhekken zijn geschikt?

Als je bouwhekken wilt aanschaffen, kan het lastig zijn om te bedenken welke bouwhekken geschikt zijn. Werk jij bijvoorbeeld in de bouw? Of heb je bouwhekken nodig voor een festival dat je organiseert? Voor verschillende werkzaamheden zijn er verschillende bouwhekken. Wil jij er graag achter komen welk bouwhek jij binnenkort nodig hebt? Lees dan snel verder!

Bouwhekken voor de bouw

Bouwhekken op de bouw hebben meerdere functies. Zo wil jij natuurlijk graag de werkende bouwvakkers veilig houden, maar ook de omstanders. Daarnaast wil jij waarschijnlijk onbevoegden van jouw terrein weren. Op bouwplaatsen adviseren wij om gebruik te maken van bouwhekken met spijkers eraan. Zo kun je de bouwplaats makkelijk isoleren voor omstanders en kinderen.

Een andere reden om bouwhekken met spijkers aan te schaffen, is om diefstal te voorkomen. Door bouwhekken te plaatsen met spijkers aan de bovenkant voorkom je vaak dat dieven over de bouwhekken klimmen. Met name in de donkere avond uren als er weinig mensen op de bouw aanwezig zijn, is dit handig. De spijkers schrikken vaak onbevoegden af. Zo kun je ook voorkomen dat mensen jouw materiaal op de bouw meenemen en dat er wordt ‘gespeeld’ met materialen en gereedschap.

Bouwhekken voor festivals

Op festivals kan het handig zijn om verschillende gebieden te kunnen afzetten met bouwhekken. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat het bruisende gezelschap het podium op kan stormen, of om de stroom bezoekers in de juiste richting te krijgen. Bouwhekken op festivals zijn vaak op verschillende manieren in te zetten. Op festivals is het aan te raden om lichte bouwhekken zonder spijkers te gebruiken. De kans dat iemand zich verwondt aan de spijkers is namelijk te groot, en daarnaast volstaan bouwhekken zonder spijkers. Er is wel een risico dat de bezoekers over de hekken heen klimmen.

Bouwhekken voor festivals

Na het lezen van deze adviezen weet jij waarschijnlijk wat voor soort bouwhekken je zoekt. Nu is het nog tijd om na te denken of jij graag gebruikte of nieuwe bouwhekken wilt aanschaffen. Bij Bouwhekken Nederland kun jij zowel gebruikte als nieuwe bouwhekken aanschaffen.