Carlspall
Image default
Industrie

Waar kunt u een industriële hogedrukreiniger huren?

Wilt u een industriële hogedrukreiniger huren? Dan wilt u dit natuurlijk wel bij een professioneel bedrijf doen. Bekijk hiervoor eens de uitgebreide dienstverlening van Van Spelden uit Werkendam, nabij Zuid-Holland. Van Spelden is producent en leverancier van reinigingsmaterieel zoals vacuüm en hoge druk reinigingsinstallaties. Zij verzorgen voor u een oplossing op maat zodat deze het meest aansluit op uw wensen. Dit bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid, maatwerk, eenvoudigheid en flexibiliteit. Naast hogedrukreinigers vindt u hier ook tankopleggers, vacuüminstallaties en pompinstallaties.

Ontdek de verschillende producten

Wanneer u het brede programma aan hogedrukinstallaties van Van Spelden raadpleegt, vindt u onder andere de volgende producten:

  • Waterstralen t/m 2500 bar: geschikt voor het stralen van schepen, het opruwen of slopen van beton, het verwijderen van wegmarkering en bitumen.
  • Waterstralen t/m 1000 bar: geschikt voor het butteren van tanks, het inwendig reinigen van leidingen of voor onder water reiniging.
  • Waterstralen t/m 500 bar: geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten, het verwijderen van graffiti of voor het reinigen van straatwerk.

Dit zijn de verschillende industriële hogedrukreinigers die u kunt huren. Voor iedere toepassing zit er dus wel een geschikt product voor u tussen. Weet u nog niet helemaal welk product het beste aansluit op wat u zoekt? Laat u dan adviseren door een van de deskundige medewerkers van Van Spelden, gelegen in Werkendam, nabij Zuid-Holland.

Neem contact op met een van de deskundige medewerkers

Wilt u meer weten over een industriële hogedrukreiniger die u bij dit bedrijf kunt huren? Neem dan gerust eens contact op met een van de experts van Van Spelden. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies en beantwoorden eventuele vragen die u heeft graag. U bekijkt de contactgegevens op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over de verschillende producten. Wacht niet langer met het huren van een professionele, industriële hogedrukreiniger.

https://www.vanspelden.com/nl/