Carlspall
Image default
Industrie

Chroom-6 en dieselmotoremissie laten saneren

Ongemerkt kunnen er veel problematische situaties ontstaan binnen uw bedrijfspanden, met nadelige gevolgen op de gezondheid van personeel. Als bedrijf is het verstandig om te kiezen voor chroom-6 saneren en het verwijderen van dieselmotoremissie voor uw werkomgeving. Vaak zijn dergelijke stoffen te vinden in bedrijfspanden, vanwege de ogenschijnlijk positieve uitwerkingen. Chroom-6 heeft goede roestwerende kwaliteiten en wordt daardoor veelvuldig ingezet voor deuren, kozijnen of andere onderdelen binnen uw bedrijfspanden. Ook vervoermiddelen zoals treinen, auto’s of bussen zijn vaak veelvuldig voorzien van chroom-6 of kunnen juist verlaging van dieselmotoremissie gebruiken. Beiden staan echter bekend als carcinogene stoffen, die voorkomen op de CMR-lijst van de Inspectie SZW.

Redenen voor chroom-6 te saneren bij panden

Doordat zowel chroom-6 als de uitstoot van dieselmotoren bestaat uit carcinogene stoffen, brengt de aanwezigheid van beide stoffen in uw bedrijfspanden risico’s met zich mee. In beide gevallen kan hoge blootstelling aan deze stoffen toxische reacties veroorzaken, waarbij allergieën of kanker uiteindelijk kan optreden. Zodra deze stoffen in huidcellen worden opgenomen, kan beschadiging van het DNA ontstaan. Het is dan ook van uitermate belang dat u kiest voor chroom-6 saneren of verlaging van dieselmotoremissie om uw personeel zoveel mogelijk te beschermen. Een effectieve reiniging van oppervlakten zal nodig zijn om deze stoffen te verwijderen.

Uw expert voor het verwijderen van gevaarlijke stoffen

Voor het juist saneren van chroom-6 of de verwijdering van dieselmotoremissie kunt u terecht bij Gom Specialistische Reiniging. Een ervaren team kan op professionele wijze de dieselmotoremissie verwijderen en chroom-6 saneren . Kankerverwekkende stoffen als roet, zware metalen, of enkelvoudige aromaten worden eenvoudig gedetecteerd en verwijderd. U wilt uiteraard de beste bescherming bieden aan uw medewerkers en uw panden professioneel laten reinigen. Deze expert neemt zorgvuldig zorgen voor u uit handen, waarna uw panden weer optimaal veilig in gebruik kunnen worden genomen. Om te voldoen aan veiligheidsrichtlijnen vanuit de Inspectie SZW roept u de hulp in van Gom Specialistische Reiniging.

Gerelateerde artikelen

Waar kunt u een industriƫle hogedrukreiniger huren?