Carlspall
Image default
Health / Alternative

Online medium

Heb je wel eens gehoord van een online medium? Misschien van een paragnost? Een online medium is een medium c.q. paragnost die paranormaal begaafd is, en zodoende contact kan leggen met de geestenwereld. Hiermee kun je lastig vragen beantwoord krijgen, en contact leggen met de dierbaren die niet meer leven op aarde.

 

Financiële vragen

Wil je weten of je minder financiële problemen gaat ervaren in de toekomst, of dat je misschien wel rijk kunt worden? Stel ze dan aan een online medium!

 

Vragen over de liefde

Heb jij een leuke man of vrouw op het oog maar wil je eerst weten of deze persoon jou ook wel ziet zitten? Een online medium / paragnost kan je helpen deze vraag te beantwoorden. Relationele vragen worden veel gesteld, en kunnen door een medium bij uitstek beantwoord worden.

 

Vragen over werk

Ook vragen over je werk of carrière worden veel gesteld. Mensen zijn vaak niet tevreden met de baan of functie die zij hebben, en willen weten of dat in de toekomst wel beter gaat worden. Soms durf je niet voor jezelf op te komen of te solliciteren op een andere baan omdat je niet weet hoe dat uitpakt. Een online medium kan je veel inzicht geven om een betere afweging te maken.

 

Kaartleggen en pendelen

Kaartleggen en pendelen zijn veel gebruikte methodes die echt werken. Toeval bestaat niet, en daar kom je snel genoeg achter wanneer je een gesprek hebt met een medium. Via internet kun je heel gemakkelijk en veilig gebruik maken van een online medium zonder daar zelf de deur voor uit te hoeven. Je kunt zelfs een gratis online medium chat starten om het eens uit te proberen. Je bent en blijft anoniem en kunt ze alles vragen!

Iedereen beschikt wel over een spirituele gave. Wil je ontdekken wat die van jou is? Een medium kan je dat vertellen door in te voelen en contact te maken met gidsen en beschermers die rond ons zijn. Ook via kaartleggen en pendelen kunnen veel vragen beantwoord worden, waar een medium in gespecialiseerd is. Probeer het zelf eens uit!

 

Gerelateerde artikelen

Beter en gezonder leven dmv mindfulness

BHV cursus

Personal Coach bij In Motion Health