Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Een gezellig uitje afsluiten met een overnachting in dé groepsaccommodatie van Didam

Heeft u iets te vieren? Wilt u een gezellig dagje met uw familie organiseren? Of misschien het jaarlijkse vriendenuitje? Voor leuke groepsactiviteiten bent u op de juiste plek bij De Westernboerderij. De dag zal er voorbij vliegen. Wilt u aan het eind van de dag nog wat langer samen met uw gezelschap genieten? Of blijft u vanuit praktisch oogpunt liever op locatie? De boerderij, waar tal van indoor- en outdooractiviteiten te beleven zijn, biedt ook dé groepsaccommodatie van Didam.

Overnachten in een comfortabele tipi

De boerderij is geheel in de stijl van het Wilde Westen opgezet, dus ook overnachten doet u in diezelfde stijl. U en uw gezelschap slapen in een tipi, midden in de natuur. Voor een gebrek aan comfort hoeft u bij deze groepsaccommodatie in Didam niet te vrezen; elke tipi is namelijk voorzien van een koelkast én verwarming. Ook beschikken ze over bedjes, zodat elke gast alleen nog maar een kussen en een slaapzak hoeft mee te nemen. Elke tipi heeft een capaciteit voor maximaal tien personen.

Activiteiten en overnachtingen zijn het hele jaar door mogelijk

Dankzij het comfort van de tipi’s en het feit dat er zowel indoor- als outdooractiviteiten mogelijk zijn, kunt u het hele jaar door leuke groepsactiviteiten boeken bij dé specialist van Gelderland. De eigenaren van De Westernboerderij zijn van plan de locatie de komende jaren nog verder uit te breiden, zodat het een waar begrip in de hele regio wordt. Waar tal van uitjes elders in bepaalde seizoenen afvallen, kunt u op de boerderij altijd rekenen.

Maak onvergetelijke herinneringen voor particulieren en bedrijven

Bent u benieuwd naar de leuke groepsactiviteiten die bij deze groepsaccommodatie in Didam mogelijk zijn? Op de website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden. Inmiddels hebben reeds tal van particulieren en bedrijven een bezoek gebracht en onvergetelijke herinneringen gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Met een kinderverjaardag naar het oudste vogelpark van Nederland

Het verschil tussen daglicht lampen en een spectrum lamp

Buttons kopen bij een specialist