Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Besparingstips voor jouw bedrijf!

Door de inflatie en hogere energieprijzen zijn veel kostenposten hoger geworden. Als bedrijf zijnde gaat het hierdoor om een gigantische verhoging in kosten die niet eenvoudig voorkomen of verminderd kunnen worden. Toch zijn er manieren om te besparen als het gaat om kantoorpanden en  

 

Kies voor goedkopere verlichting

Grote ruimtes verlichten zorgt voor de nodige kosten. Helemaal wanneer het gaat om verlichting die dag en nacht aan staan of enorme oppervlaktes moeten voorzien van (fel) licht zoals bijvoorbeeld bij magazijnen. Daarom is dit bij uitstek een mogelijkheid om geld te besparen. Kies daarom voor verlichting dat qua kosten een stuk gunstiger is. Led verlichting is hier het ultieme voorbeeld van. Ten opzichte van reguliere verlichting gaan deze led lampen veel langer en kost het verlichten van een ruimte hierdoor ook minder. Voor grote magazijnen zijn er verschillende opties als het gaat om led TL buizen. Deze kunnen reguliere TL buizen vervangen en kennen veel voordelen. Ze gaan sneller aan, kunnen beter tegen kou en gaan veel langer mee. Ontdek het ruime aanbod led verlichting bij ledlichtstunter!

 

Kachel iets lager zetten

Ook het lager zetten van de kachel bespaart een hoop kosten. Vaak scheelt een graad of twee graden al ontzettend veel; helemaal wanneer een grote ruimte warm gestookt moet worden. Daarnaast is een niet te hoge temperatuur ook goed voor de productiviteit. Te veel warmte zorgt namelijk voor loomheid. Ook is het niet per se nodig om een kantoorruimte heel warm te stoken wanneer er op de temperatuur gekleed kan worden. Door een extra laag aan te trekken houd je het echt wel vol met een iets lagere temperatuur!

 

Kies voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn natuurlijk een grote investering. Het installeren, aanschaffen en de benodigde apparatuur zoals een omvormer zijn grote kostenposten. Tegelijkertijd levert dit op de lange termijn veel op. Door zonnepanelen te gebruiken op een groot oppervlakte kan veel – en misschien wel genoeg – energie opgewekt worden om het bedrijfspand te voorzien van stroom. Naast dat dit op de lange termijn veel geld kan besparen, is dit natuurlijk ook een veel duurzamere en groene keuze. Zo draag je als bedrijf bij aan een schoner milieu.

 

Deelauto’s

Lease auto’s hebben veel voordelen. Het is extra aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers en het zorgt voor veel comfort. Lease auto’s zijn tegelijkertijd een dure uitgave voor bedrijven. Vanwege deze reden en omdat steeds meer werknemers en organisaties zich bezighouden met duurzaamheid, is Het kiezen voor deel auto’s steeds populairder geworden. Deze deelauto’s kunnen bijvoorbeeld in de garage van een bedrijf gestald worden en door middel van een opgave systeem kunnen werknemers een auto reserveren. Dit kan kosten besparen en is goed voor het milieu!