Carlspall
Image default
Aanbiedingen

5 voordelen waarom een smartwatch jouw leven gemakkelijker maakt

Je ziet steeds vaker een smartwatch om de pols van een vrouw of man zitten. Het maakt niet uit waar je bent, je komt ze overal tegen. Alleen waarom wordt een smartwatch zoveel gedragen? Om daar antwoord op te geven zijn de volgende 5 voordelen voor je op een rijtje gezet.

 

1. Je wordt herinnerd aan je afspraken

Stel je voor dat je midden in een drukke stad loopt. Je hebt je handen vol boodschappentassen en je telefoon zit in je zak. Je voelt een trilling aan je pols en kijkt naar beneden om te zien dat het je smartwatch is die je waarschuwt voor een belangrijke afspraak die je bent vergeten. Je opent snel de agenda app van op je horloge. Je controleert de details terwijl je verder loopt. Zonder te hoeven stoppen om je telefoon tevoorschijn te halen.

 

2. Je kunt je favoriete muziek luisteren

Terwijl je verder loopt, zet je je muziek app aan via je smartwatch om muziek te streamen. Het voordeel van een smartwatch is dat hier ook een bluetooth functie op zit. Je kunt dus niet alleen je smartwatch koppelen aan je mobiel. Ook kun je deze koppelen aan andere apparaten! Via je draadloze oordopjes komt je favoriete muziek binnen. Je kunt het bijna niet laten om stiekem een dansje te doen.

 

3. Al je bewegingen worden bijgehouden

Tijdens deze wandeling worden je stappen en hartslag bijgehouden. Dit wordt gemeten door de ingebouwde fitness-tracking functies van je smartwatch. Je krijgt zelfs een melding binnen dat je al bijna je dagelijkse stappen doel hebt bereikt. Je besluit daarom een omweg te nemen naar huis om wat extra beweging te krijgen.

 

Naast dat je hartslag en stappen worden bijgehouden, weet je smartwatch ook wanneer je aan het bewegen bent. Als je op de fiets stapt, houdt die bij hoelang je aan het fietsen bent. Maar ook wanneer je gaat sporten in de sportschool wordt bijgehouden wat je allemaal doet. Je kunt zelf instellen wat je precies gemeten wilt hebben.

 

4. Je mist nooit meer een telefoongesprek

Later op de dag ben je lekker op de bank gaan zitten om een film te kijken. Opnieuw voel je een trilling aan je pols. Je kijkt naar je smartwatch en je ziet dat je een inkomend  telefoongesprek hebt. Je neemt snel op met je horloge. Je voert het gesprek met behulp van de ingebouwde luidspreker en microfoon van je horloge. Je hebt dus niet je mobiel nodig om een telefoongesprek te voeren.

 

5. Je loopt er altijd modieus bij

Dit zijn slechts een paar voorbeelden waarom jouw leven gemakkelijker wordt met een smartwatch. Maar naast dat het functioneel is, is het ook nog eens modieus. Je kunt namelijk verschillende bandjes stijlen met jouw outfit. Er zijn ontzettend verschillende apple watch bandjes voor een vrouw. Je hoeft dus nooit meer je outfit te stijlen met je horloge. In plaats daarvan kies je eerst een outfit en daarna kijk je welk bandje er voor die dag bij past!

https://watchbandjes-shop.nl