Carlspall
Image default
Management

Regenesys institute of management

Regenesys Business School is een particuliere business school gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika. De Regenesys Group omvat de Regenesys School of Public Management, de Regenesys Foundation, MyWealth Investments, een afdeling leningen en heeft campussen in Zuid-Afrika, Mumbai en Lagos. Regenesys India is ook de eerste business school in India die studenten financiële steun geeft.

 

Academische programma’s

Regenesys Business School richt zich op bedrijfsmanagement en publiek management en de geaccrediteerde programma’s omvatten

 

Master of Business Administration 

Master of Public Administration 

Postdoctoraal Diploma in Bedrijfsmanagement

Postdoctoraal Diploma in Bestuurskunde

Bachelor in de Bedrijfskunde

Bachelor in de Bestuurskunde

Bachelor of Business Administration in Retail Management

Bachelor in het bedrijfsbeheer in kredietbankieren

Hoger certificaat in bedrijfsbeheer

Hoger certificaat in bedrijfsbeheer in detailhandel

Hoger certificaat in bedrijfsbeheer in kredietbankieren

Hoger certificaat in publiek management

Zakelijke programma’s

Regenesys Business School heeft een breed aanbod aan bedrijfsprogramma’s en omvat programma’s

 

Executive Development programma’s

Management Development programma’s

Online korte leerprogramma’s

Vaardigheden Programma’s

Leerlingschappen

Studieprogramma’s in het buitenland

Regenesys heeft een aantal internationale studenten en de programma’s staan open voor internationale studenten die aangemoedigd worden om in Zuid-Afrika te studeren.

 

Hoger certificaat in bedrijfsmanagement (HCBM)

Bachelor of Business Administration (BBA)

Postgraduaat Diploma in Bedrijfsmanagement (PDM)

Master of Business Administration (MBA)

Accreditatie

Regenesys is geaccrediteerd door de Council for Higher Education in South Africa. Zuid-Afrikaanse instellingen voor hoger onderwijs worden geaccrediteerd via de Council for Higher Education in South Africa [5] en Regenesys is geaccrediteerd om haar programma’s aan te bieden, in overeenstemming met de nationale kwaliteitsnormen.

 

Ranking

Regenesys staat in de top 50 van beste business schools in Zuid-Afrika. De school heeft een ranking gekregen uit de PMR.Africa rating van 2017. Regenesys werd voor het tweede jaar op rij gerangschikt als business school, overall boven collega gewaardeerde tertiaire instellingen. De ratings zijn gebaseerd op respondenten die MBA/MBL-afgestudeerden en studenten beoordelen op 19 attributen of criteria, waaronder: toepassing van kennis op de werkplek, emotionele intelligentie, ondernemersvaardigheden, financieel management, innovatie, leiderschapskwaliteiten en strategisch management. De enquête werd begin 2016 gehouden onder human resource managers, directeuren en lijnmanagers van corporate bedrijven, nationale, provinciale en lokale overheidsdiensten, gemeenten en staatsbedrijven.

 

Adviesraden

De adviesraad van Regenesys is een orgaan dat niet-bindend strategisch advies geeft aan het management van de Regenesys-groep. De adviesraad bestaat uit 15 raden.

 

Spirituele en emotionele intelligentie

De programma’s van Regenesys zijn gebaseerd op de concepten spirituele intelligentie (niet-religieus) en emotionele intelligentie. Deze onderwerpen zijn steeds belangrijker geworden in bedrijfsmanagementprogramma’s. Er wordt een holistische benadering beoefend, aangezien de oprichter van de universiteit een monnik was.

 

Gratis bedrijfsonderwijs

Regenesys is een initiatief gestart om gratis onderwijs zonder subsidies mogelijk te maken door gebruik te maken van het Freemium business model.

 

De school heeft vier kwalificaties (Higher Certificate in Business Management (HCBM), Bachelor of Business Administration (BBA), Postgraduate Diploma in Business Management (PDBM) en Master of Business Administration (MBA), gratis beschikbaar gesteld. Studenten registreren en schrijven zich online in, downloaden het studiemateriaal, studeren in hun eigen tijd en nemen deel aan quizzen om hun kennis te testen. Als ze geslaagd zijn, ontvangen ze een certificaat van deelname, dat ze voor hun portfolio kunnen gebruiken.

 

Regenesys is ook een samenwerking aangegaan met grote organisaties als de MTN Group[8], Pearson Education, de Times of India Group, het Zuid-Afrikaanse ministerie van Handel en Industrie, Microsoft, Intel, Institute of Personnel Management en anderen om het gratis onderwijsinitiatief onder een breed publiek te verspreiden.

 

Volgens de school hebben vele personen zich geregistreerd en maken zij gebruik van de dienst.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/