Carlspall
Image default
Woning en Tuin

Op deens.nl vind je de leukste meubels en de handigste accessoires van een topmerk zoals HKliving.

Een winkel met werkelijk alles op het gebied van wonen en lifestyle. Een adres waar je dag en nacht terecht kunt. Een shop die vrijwel alle artikelen op voorraad heeft en dus direct kan leveren. Wij presenteren Deens!

  • producten (bijvoorbeeld een HKliving mok en een House Doctor deurmat);
  • merken (denk aan Fatboy en HOUE);
  • inspiratie;
  • nieuw;
  • sale.

Ben je een vaste bezoeker van Deens? We raden je aan met name de laatste twee groepen in de gaten te houden. Je bent dan voortaan als eerste op de hoogte van aanvullingen op de collectie en van de uitverkoop-spullen.

Terwijl wij dit artikel schrijven – met de Deens-site open natuurlijk! – zijn er allerlei prachtige Nordal schaaltjes en taartplateaus afgeprijsd. Ze zijn gemaakt van wit keramiek en bestaan uit een lief aapje dat de schaal of het plateau omhoog houdt. Ieder exemplaar is voedselveilig. Het afwasadvies luidt: met de hand.

Zijn de theedoeken aan vervanging toe? Wij tippen het ferm LIVING Hale

Lime Bright Blue / Choco model. De combi van natuurlijk linnen en katoen voelt zacht aan. Om de kleuren goed te houden, adviseert het Deens team ‘m voor het eerste gebruik 24 uur in koud water te leggen. Daarna kun je de theedoek gewoon mee wassen op 40 graden. De theedoek van 70 bij 50 cm is tijdelijk in prijs verlaagd. Nog een must-have uit de opruiming van deens.nl: een Zusss stoer gevlochten mandje waterhyacint van 15 bij 15 cm. Deze naturelkleurige opberger past zowel in klassiek ingerichte kamers als in ruimtes met hippe, moderne meubels. Je kunt er allerlei kleins in kwijt als sleutels, opladers, zonnebrillen et cetera.

Heb jij zin in nog meer mooie én betaalbare dingen voor in huis? Neem vandaag nog een kijkje bij de sale op deens.nl: https://www.deens.nl/nl/sale/. Zit er iets voor je bij? Geef je bestelling voor 15.00 uur door en je pakket gaat vandaag de deur uit!

https://www.deens.nl/nl