Carlspall
Image default
Bedrijven

Led Design Holland helpt u met de overstap van traditionele naar ledverlichting

Zoekt u een ervaren, gediplomeerde en betrouwbare partner om de LED verlichting werkplaats op orde te krijgen? Led Design Holland is de expert die u zoekt. LDH werkt voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Van horeca tot industrie en van Retail tot kantoren. Of het nu gaat om een zwembad, een showroom of de gezamenlijke ruimtes in een koopappartementencomplex Led Design Holland maakt de verlichting in orde.

Uw werkplaats, hoe groot is die? Hoeveel mensen werken er? Van hoe laat tot hoe laat? Zijn er veel ramen oftewel komt er genoeg daglicht binnen? Wordt in elke hoek van de hal gewerkt of zijn er ook hoeken waar alleen maar spullen staan opgeslagen. Dit soort vragen zijn essentieel als het om verlichting gaat. Aan de hand van de antwoorden op de vragen kan gekozen worden voor bepaalde soorten leds. Ledlampen verschillen erg veel onderling. Qua hoeveelheid licht, lichtkleur, verblindingswaarde et cetera. Om tot de juiste keuze te komen, heeft u echt een LED specialist nodig.

U kunt online een afspraak maken met LDH, door het contactformulier in te vullen. Komt bellen of mailen beter uit? Hierbij het telefoonnummer en emailadres: 076 – 888 33 00, info@leddesignholland.nl. De tijd die u rest voor het kennismakingsgesprek met Led Design Holland kunt u nuttig besteden door een aantal blogartikelen te lezen. De teksten staan op leddesignholland.nl onder het kopje ‘kennisbank’. Ze gaan onder meer over de informatieplicht & energiebesparingsplicht, lichtlijnen, noodverlichting, DALI lichtsturing, biodynamische verlichting en explosieveilige ledverlichting. Explosieveilige lampen zijn een must voor bedrijven die met brandbare / gevaarlijke stoffen werken. Nu is het goed om te weten dat leds sowieso veiliger zijn dan conventionele lampen. Door ze te verpakken in waterdicht en explosieveilig materiaal worden ze nog safer. De beste explosieveilige ledlampen zijn degene die gecertificeerd zijn. U herkent ze aan het Epsilon X symbool. Staat dit symbool op de lamp of de verpakking dan voldoet de led aan de geldende richtlijnen op het gebied van elektrische en niet-elektrische apparaten in explosiegevaarlijke ruimtes. De richtlijnen zijn onderdeel van het Warenwetbesluit Explosieveilig Materiaal.

https://www.leddesignholland.nl