Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Een gids voor het vinden van de perfecte pasvorm van herenjeans

Jeans zijn een van de meest essentiële stukken in de garderobe van elke man. Of je nu naar school gaat of een avondje uit, jeans zijn veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Maar met alle verschillende stijlen op de markt kan het moeilijk zijn om de perfecte pasvorm te vinden. Laten we je opties eens op een rijtje zetten.

 

Slim Fit Jeans

Slim fit jeans zijn over het hele dijbeen en been getailleerd, maar blijven comfortabel en stijlvol. Deze jeans loopt meestal iets taps toe bij de enkel opening, waardoor deze stijl een geweldige optie is als je een look wilt die zowel modern als klassiek is. Slim fit jeans zijn ook een goede keuze als je een atletisch postuur hebt, omdat ze je lichaamsbouw laten zien zonder te strak of oncomfortabel te zitten.

 

Regular Fit Jeans

Regular fit jeans zien er meer ontspannen uit dan slim fits en bieden extra ruimte in het zitvlak, de dijen en de benen. Dit maakt ze een goede keuze voor mannen die hun jeans niet te strak willen of die wat extra beweeglijkheid rond hun benen nodig hebben. Regular fit jeans hebben ook een bredere enkel opening dan slim fits, zodat ze zowel met sneakers als met geklede schoenen gedragen kunnen worden.

 

Rechte spijkerbroek

Straight fit jeans zijn een andere tijdloze stijl die je naar wens kunt aankleden. In tegenstelling tot slim fits en regular fits heeft deze jeans recht gesneden pijpen die veel ruimte bieden bij zowel het zitvlak als de dijen, terwijl ze aan de onderkant van elke pijp taps toelopen voor een strakke afwerking. Rechte pasvormen worden vaak gezien als klassiek en toch modern; ze zijn perfect voor mannen die willen dat hun denim een statement maakt zonder al te veel moeite te doen. 

 

Uiteindelijk komt het vinden van de juiste jeans neer op persoonlijke voorkeur en lichaamstype – dus pas zoveel mogelijk paren voordat je je favoriet kiest! In het aanbod heren spijkerbroeken van Zumo vind je al deze stijlen terug. Met al die verschillende pasvormen die nu verkrijgbaar zijn, is er vast wel iets dat past bij de smaak van elke man!


https://www.zumo-international.com/nl/