Je hebt je huis goed beveiligd, laat geen ramen open staan en ook de deur is altijd op slot. Maar aangezien inbrekers een hekel hebben om in de schijnwerpers te staan, is een goede verlichting rondom je huis ook belangrijk. LED verlichting en met name een LED schijnwerper kan je hierbij helpen.

 

LED verlichting bij de voordeur

We beginnen met de optie voor LED lampen bij de voordeur. Ideaal als je ’s avonds thuiskomt of als er iemand laat bij de deur staat. Door een lamp te installeren die reageert op schemer of beweging is de plek bij je deur goed verlicht.

 

Een LED schijnwerper achter huis

Misschien niet de sfeerverlichting die je in gedachten hebt in de tuin, maar daar hoeft deze dan ook niet voor gebruikt te worden. Een LED schijnwerper heeft een hoge lichtopbrengst en zijn te krijgen met onder meer een bewegingssensor. Ideaal dus als ongenode gasten zich op jouw terrein begeven, ze staan meteen in het zonnetje!

 

Meer soorten LED verlichting

Bij een LED schijnwerper denk je waarschijnlijk aan een grote lamp, maar er zijn ook kleine versies te krijgen. Deze kun je prima gebruiken om bepaalde delen van je tuin of huis goed uit te lichten. Zo kunnen ze in combinatie me andere verlichting een sfeervol geheel vormen en je ook een veilig gevoel geven aangezien je altijd goed zicht hebt op wat er rondom je huis gebeurt.

 

Je hoeft dus niet altijd een LED schijnwerper te kopen voor een veilig huis, maar het kan je zeker helpen. En voor de kosten hoef je het niet te laten. In de aanschaf is het misschien iets duurder, maar dat verdien je heel snel terug op je energierekening.

https://leds-depot.nl/led-armaturen/led-schijnwerpers-ip65.html