Carlspall
Image default
Zakelijk

Brievenbusdozen bestellen

Brievenbusdozen zijn kartonnen dozen die per post verstuurd kunnen worden en door een gewone brievenbus passen. Ze zijn ideaal voor het verzenden van kleine, platte items zoals boeken, agenda’s of andere producten die door de brievenbus passen. Brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen in bulk worden besteld of op maat worden gemaakt om aan specifieke behoeften te voldoen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat een goede oppervlaktebescherming biedt voor de items erin.

Items versturen via brievenbusdozen is goedkoper dan verzenden als regulier pakket omdat ze als brievenbuspakket of brievenbuspakket verstuurd kunnen worden. Het maximale gewicht van een brievenbuspakket is 2 kg en de maximale afmeting is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Brievenbusdozen zijn te bestellen met of zonder bufferzone en zijn zeer stevig. Ze zijn ook 100% recyclebaar.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit en bruin, en kunnen worden besteld met een opening aan de boven- of zijkant. 123Kartonnendozen biedt ook de mogelijkheid om de dozen te personaliseren met bedrukking of branding.

Bij 123Kartonnendozen hebben wij verschillende kleuren, zoals wit en bruin, maar het is ook mogelijk om een eigen kleur te kiezen en de doos naar eigen design te ontwerpen. Zo hebben wij ook de optie om een doos op maat te laten maken voor u. 

Brievenbusdozen zijn er in verschillende maten, maar er zijn enkele standaard maten die veel gebruikt worden. De meest voorkomende formaten voor brievenbusdozen zijn A4, A5 en A6. Het maximale formaat voor een brievenbuspakje dat via PostNL verstuurd kan worden is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Het is belangrijk op te merken dat brievenbusdozen aan bepaalde vereisten moeten voldoen om per post te worden verzonden, en het wordt aanbevolen om contact op te nemen met de postdienst voor specifieke richtlijnen.

https://www.123kartonnendozen.nl/